Här arbetar Sussi som är rektor/förskollärare med stort intresse för I ur och skur-pedagogik och hållbar utveckling. Karin är förskollärare och brinner för drama och skapande. Petronella som är barnskötare jobbar gärna med musik och rytmik/rörelse. Vår barnskötarassistent Emma har stort intresse för odling, djur och natur. I köket lagar vår kock Marcus god och näringsriktig kost utifrån ekologiska produkter, alltid med hållbarhet i fokus.
På Myrstacken finns en bred och stor kompetens i arbetslaget. Det är en förutsättning för att verksamheten skall drivas framåt. Personalen försöker alltid ligga i framkant vad det gäller ny forskning som påverkar vår verksamhet. Genom att hålla sig uppdaterad mot skolverket ser de till attskapa en trygg, lärorik och glädjefylld plats för barnen som ger förutsättningarna att bedriva en bra undervisning. Köket följer livsmedelsverkets rekommendationer och lagar varierad näringsriktig kost från grunden.