Personalen

Vi som arbetar här

Personalen på Myrstacken arbetar med en stor flexibilitet för att bemöta barn och föräldrar efter deras egna förutsättningar.

På förskolan arbetar Sussi som är förskolechef/förskollärare  med stort intresse för I ur och skur och IKT pedagogik och Melissa och Petronella som är barnskötare med intresse för hälsa och rörelse. I köket arbetar Eva som är kokerska och väldigt insatt i det ekologiska tänket kring mat. Eva arbetar också 30 procent om barnskötare i barngrupp.

På Myrstacken finns en bred och stor kompetens i arbetslaget. Det är en förutsättning för att verksamheten skall drivas framåt. Personalen försöker alltid ligga i framkant vad det gäller ny forskning som påverkar vår verksamhet. Genom att hålla sig uppdaterad mot skolverket och livsmedelsverket ser de till att förskolan ska bli en trygg, lärorik och glädjefylld plats för barnen.

Är du intresserad av att jobba som vikarie hos oss?

Givetvis blir även vår personal sjuk eller behöver ha ledigt emellanåt. Då behöver vi hjälp av kanske just dig som vikarie. Vid intresse ber vi dig kontakta vår förskolechef Sussi på följande nummer 0340-655427 eller via mail: myrstacken@myrstackenasa.se